Bijna alles om ons heen verandert. Mensen veranderen. Bedrijven en organisaties veranderen. Maar vaak wordt de verandering ingegeven door de omgeving. Zonder goed na te denken wat de verandering moet brengen. MD Advies & Management kan u helpen focussen.
MD A & M richt zich met name op de aandachtsgebieden leiderschap, beleid en strategie, processen en financiële resultaten. Daar zit immers onze kennis. Nog belangrijker vinden wij de relatie tussen deze vier aspecten van de bedrijfsvoering.

Op snelle en efficiënte wijze kijkt MD A & M naar uw bedrijf of organisatie en geeft adviezen die uiteindelijk de (financiële) prestaties aanzienlijk zullen verbeteren. Tegen voor u acceptabele kosten. In projectverband of voor een langere periode.
Maar MD A & M levert niet een rapport af en is dan ‘weg”.
Indien gewenst helpen we ook bij de implementatie van de verbeteringen en trainen/begeleiden u, uw management en medewerkers bij het daadwerkelijk behalen van de beoogde resultaten!

Mochten er voor het verbeteren van de (financiële) resultaten investeringen nodig zijn dan zorgt MD A & M, samen met u, voor een zeer goed businessplan. Een businessplan dat wordt aangeboden bij uw huisbankier en (indien gewenst) minimaal twee andere banken. Ook zijn wij expert in het adviseren over alternatieve en nieuwe financieringsbronnen. Kijk hiervoor onder diensten/financiën.

MD Advies & Management staat net iets anders in de wereld dan veel andere adviesbureaus. Het gaat ons niet om het hoogste uurtarief of winstmaximalisatie. Wij kiezen voor het complexe project of de interessante opdracht bij een bedrijf of organisatie met uitdagingen. Zo geven wij invulling aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Voorbeelden hiervan zijn een donatie aan een (lokaal) goed doel bij het beëindigen van een project of opdracht, verrichten wij een keer per jaar tegen alleen een onkostenvergoeding een grote opdracht voor een non-profit organisatie en is bijvoorbeeld deze website gemaakt door ICT lab.

MD Advies & Management.
Omdat het áltijd beter kan.

mijn tweets